Кредит на карту онлайн — як прискорити розгляд заявки

Отримання кредиту в наш час — процес практично миттєвий, всі рішення приймаються протягом максимум півгодини, ніякого тривалого очікування для прийняття рішення просто не потрібно, тому що все відбувається гранично швидко і без напруги для позичальника. Варто зазначити, що в більшості випадків це так для фізичної особи. Коли ж мова йде про бізнес або організації, компанії, то все виявляється набагато складніше і процедура більш заплутаною.

В результаті складних процесів оцінки якості позичальника кредитні сервіси можуть розглядати питання тривалий період. І якщо це так, то майбутній позичальник повинен вважати, що йому неймовірно пощастило, тому що у нього з’явилася можливість взяти кредит на карту онлайн без перевірок.

Що робити, щоб прискорити розгляд запиту

1. Щоб рішення було прийнято раніше, потрібно докласти чимало зусиль. І найголовніше — якісно проведені переговори з банком. Проблема в тому, що всі дані, що представляє позичальник, потрапляють на розгляд кредитного відділу, з яким більшість позичальників ніколи навіть не зустрічаються, або автоматичної скорингової системи. Тому тільки правильний виклад інформації має дійсно велике значення.

2. При поданні інформації про себе бажано надати більше документів, що підтверджують успішність і платоспроможність компанії або організації. Дуже добре, якщо вона вже мала або має кредитні лінії в інших банках, здійснювала якісь великі або важливі проекти, або домагалася успіхів у своїй сфері діяльності.

3. Слід підготувати максимально можливу кількість документів і їх копій будь-якого роду, просто для того, щоб, коли виникне питання розгляду якихось деталей, мати можливість негайно передати банку всі необхідні деталі і підтвердження. Саме процедура збору документів займає найбільше часу, і забирає найбільше сил в процесі оформлення кредиту.

4. Дуже добре до того як пробувати брати кредит на карту, організувати зустріч з тими, хто вже це робив в цьому банку, і дізнатися всі деталі або особливості того, як саме цей процес відбувається. Краще підготувати заздалегідь — як правило, великі організації з великими труднощами змінюють свої процедури і працюють з позичальниками практично одноманітно. Так що знання підуть на користь прискоренню вирішення питання.

5. Бажано також в процесі вирішення питання про кредитування отримати власного менеджера, який би з боку банку вирішував питання, пов’язані з даним конкретним позичальником.