Паб «Добрий Друг» у Львові

Побалакаємо про концепцію пабу “ добрий друг “?Чи мешкали тут монахи, що варили пиво ? Чи була тут у тринадцятому столітті підпільна пивоварня? Чи король Генріх IX приїжджав сюди, аби випити бокал улюленого напою?

Пфф… Звісно ж ні.паб “ добрий друг “ — це історія зовсім не про це.Хто тут колись мешкав? Ну якщо тобі це так важливо знати та так цікаво, то скоріше за все, люди — не ті, що варили пиво , а ті, хто його пили. Пили і любити. З ранку до ночі, при світлі дня та місячного сяйва, щиро та віддано.

Крафтове пиво в пабі «Добрий Друг»

Ну так ось, повертаємось до концепції. Перше, що хочемо зауважити: “ добрий друг “ — це не пивоварня, а паб . Ба більше, вони — це паб з найбільшим асортиментом крафтового пива у Львові. Там встановлено 24 крани, а отже (л-логіка) є 24 види пива . У Львові є ще один заклад з 30-ма кранами, але важлива ж не кількість кранів, а наявність такої ж кількості різновидів пива , правда? Ці двадцять чотири типи тут ще й міняються щотижня. Ну це класно і сумно: завжди є щось нове, але навряд чи вдасться тобі скуштувати одне й теж пиво.

Щодо страв у пабі “ добрий друг “ теж не все так просто. Не хотіли вони обмежувати перелік національною кухнею. Тому в додачу до традиційних страв тут взяли щось з інших кухонь та зготувати це на український манір. У стравах пабу “ добрий друг “ активно використовують такі інгредієнти, як лісові ягоди та гриби нашої місцевості. Все максимально ситно та по-домашньому. В експериментах з кухнею ним допомагав і був головним ідеологом кухар Тіни Канделакі.

Львівський Паб в центрі

Чим тут люблять вражати? Порціями страв: кажуть, щастя повинно бути багато. Піци у пабі “добрий друг “ просто величезні. А ще тут можна побалувати душу ідеальними бургерами, чебуреками та пельменями. Тому так, тут справді не жили монахи, але паб “ добрий друг “ популяризує пиво із душею та ознайомлює з колоритом усієї нашої країни — хіба ж це не круто?пиво — це ж так класно, це ж справжній напій друзів. Одного разу одна футбольна команда (не з України) влаштувала собі тут навіть сидрові змагання: вони замовили 100 літрів, і ба більше — випили їх. Львівський паб “ добрий друг “ не творить революцію. Так, вони не міняють хід історії… Вони просто створили місце з душею, де можна гарно відпочити. А гості, що відпочивають у них — вони вже міняють світ (після першого-другого кухля). Усе геніальне, насправді ж, починається з простого: з подорожей, з посиденьок з друзями в атмосферному закладі або ж з одного кухля пінного.