Бюджетний та комфортний відпочинок в Затоці

Звичайно, кожен з нас мріє про відпочинок десь за кордоном, проте у сучасних умовах дуже складно це все організувати. По-перше, в умовах вірусу не всі країни приймають гостей, по-друге, відпочивати за кордоном це трошки фінансово дорожче. Тому на допомогу приходять вітчизняні курорти, які не поступаються комфортом та якістю. Куди ж можна поїхати в Україні, аби відпочити класно і не дуже дорого. Таким для вас буде відпочинок в Затоці, який підготував для вас лише яскраві емоції та позитивні враження. Якщо шукаєте, як саме поїхати, то варто обирати відпочинок в у Ruta Resort & Event Hotel. Цей комплекс стане для вас місцем релаксу, адже саме він розташований на береговій лінії Чорного моря та має власний пляж протяжністю 150х50 м.

Ви можете поїхати як і самі сюди, так і організувати сімейний відпочинок. По-перше, варто зазначити, що готельний комплекс має надійну охорону, територія закрита та локалізована. Для дітей є тут великий асортимент розваг, починаючи з міні-аквапарку та спортивних майданчиків і до тематичних клубів. Тому ви можете сміливо брати на відпочинок дітей, вони точно не будут сумувати. А ви також зможете відпочити біля басейну або у зелених паркових зонах. До того ж, ви завжди зможете приймати участь у будь-яких активних заходах: аквааеробіка та йога, спортивні змагання з міні-футболу та волейболу, рибальські турніри, розваги на ігрових майданчиках, батутах, водних гірках, заняття в гуртках або настільні ігри.

Варто також декілька слів розповісти про облаштування пляжної зони, адже тут є усе необхідне для комфортного відпочинку. Тут є шезлонги, лежаки та парасольки, роздягальні, душові кабіни та туалети, а також медпункт та пляжний патруль, який цілодобово слідкує за вашою безпекою. Окрім цього, на пляжі є облаштована лаунж-зона, де ви можете замовити коктейлі та інші напої на ваш смак, морозиво, десерти, а також насолодитись гарними краєвидами під музикальний супровід у живому виконанні. Якщо у вас є якісь особливі побажання, ви завжди можете задати запитання менеджеру і вам підберуть номер особисто.

Також ви можете підібрати номер безпосередньо онлайн на сайті, вказавши дати заїзду та виїзду, а також номер телефону і система підбере для вас найактуальніші варіанти. Вас також приємно здивує різноманітна анімаційна програма, яка проводиться з 10 ранку до 10 вечора. Ви можете також відвідати вечірки, які відбуваються в межах розважальної програми. До ваших послуг Beach Party, Диско 80-х, Біла вечірка та багато інших розваг.