Коліматор — profoptica.com.ua

Серед найбільш важливих допоміжних інструментів для точної стрільби налічуються коліматорні приціли. Практично всі провідні компанії, які виробляють оптичну продукцію, випускають нові види приладів з унікальними властивостями та характеристиками. Серед них є міцний, водонепроникний коліматор, в якому виключено ефект запотівання, є протиударні, а також важливі, особливі властивості цільових марок.

Переваги використання коліматорів

Досвідчені користувачі добре знайомі з різноманіттям цільових інструментів. І навіть вони дивуються тому, що сучасні коліматори можуть мати вагу до 30 грамів, відображати точну картинку в умовах поганої видимості, включаючи під водою, не пропускаючи всередину ні краплі вологи та сміття. Також, приціли нового покоління мають такі особливості, як:

  • Необмежений паралакс — завдяки даній опції забезпечується візуальна фіксація цілі в одній позиції, що корисно при вистрілах на віддалі.
  • Швидкість та точність наведення — стрільцеві вдається легко та миттєво зосередитися на об’єкті, точно вразити ціль.
  • Ширококутний об’єктив — максимальний комфорт, завдяки якому можна цілитися обома очима одночасно, що виключає навантаження на очі, контролювати події в широкому охопленні, слідкувати за декількома рівноудаленими цілями одночасно.
  • Висока якість скла дозволяє отримувати чітку, чисту картинку без плям і аберацій, відмінна передача кольору, контраст і яскраво обрамлені грані картинки.

Важливою складовою високої якості є ергономічність, компактність та міцний корпус. Це забезпечує комфорт при експлуатації, зберіганні та транспортуванні, тривалість застосування навіть при складних кліматичних умовах.

Типи коліматорів

Малодосвідченим користувачам слід розуміти, що існують два типи коліматорів — відкриті та закриті.

  • Перші представляють собою конструкцію в металевій рамці та вбудованою лінзою. Це, як правило, малогабаритні та компактні прилади, забезпечують хороший огляд та мають високу віддачу при роботі з великим калібром.
  • Закриті — коліматори з міцним, як правило, монолітним герметичним корпусом, відмінно працюють при поганій погоді та на водному середовищі. Витримують також віддачу від великокаліберного типу зброї.

Вибір коліматора

Перед тим, як купити коліматор, необхідно визначитися з ціллю, умовами застосування та вартістю. У каталозі інтернет-магазину «Профоптика» представлений широкий асортимент з цінами на будь-який рівень бюджету. Щоб не помилитися, слід звернутися за допомогою до кваліфікованого консультанта ресурсу та отримати докладну інформацію про будь-яку модель. Процес оформлення покупки займе мінімум часу, а доставка в будь-яке населений пункт України протягом 1-2 днів.