Онлайн конференціі для вчителів: як обрати

Підвищення рівня власних професійних якостей — це те, до чого треба прагнути кожному у своїй сфері діяльності. Особливо, коли мова йде про освіту. Адже той, хто навчає, повинен також постійно навчатися чомусь новому та покращувати свої здібності. На сьогодні є великий вибір конференцій для вчителів для підвищення рівня своєї майстерності.

Але щільний графік вчителів не завжди дозволяє використати два-три дні на те, щоб відправитися в інше місто, або пройти додаткові курси або стати учасником конференції. Тому сьогодні можна це зробити навіть у режимі онлайн. Обрати корисні конференції для вчителів можна на сайті https://naurok.com.ua/conference. По-перше, це дуже зручно, адже онлайн конференції економлять ваш особистий час. Проте, це не основні переваги онлайн-конференцій для вчителів.

Чому варто навчатися онлайн

Як ми вже казали, це велика економія вашого часу. Ви можете навіть не виходити з власного будинку або робити це на роботі — онлайн-сервіс, який допоможе підвищити скіли та урізноманітнити навчальний процес доступний на будь-якому електронному пристрої. Тому навчатися та здобувати нові навички можно будь-де та будь-коли. По-друге — це велике різноманіття. Наразі на сайті доступні наступні конференції:

  • Нова українська школа: досвід і перспективи;
  • Інтерактивні інструменти, технології та методи в освіті;
  • Практичний інтенсив: Інтернет-ресурси в роботі вчителя;
  • Психолого-педагогічні аспекти роботи вчителя: класне керівництво та виховна робота;
  • Сучасні освітні тенденції: технології та інструменти розвитку креативного мислення.

Але й це не повний перелік доступних наразі конференцій для вчителів, які ви знайдете на сайті освітнього онлайн-проекту “На урок”. У конференціях вам будуть доступні виступи педагогів-практиків. Тому, серед теоретичної частини вас очікують практичні корисні завдання, які добре “прокачують” ваші скіли.

Що ви отримуєте?

Окрім досвіду та нових знань, учасники онлайн-конференцій безпосередньо отримують можливість спілкуватися зі своїми однодумцями та розширювати власне коло комунікації. Це допоможе вам у майбутньому здійснювати обмін думками та ідеями, створювати щось нове.

Ви можете безпосередньо спілкуватись зі спеціалістами власної справи та отримувати відповіді на ті питання, що вас цікавлять найбільше. Отримуйте нові знання та надихайтеся роботою спеціалістів вже сьогодні. А після проходження конференції отримайте сертифікат, що засвідчує вашу кваліфікацію.