Спермограма у Києві в лабораторії IGR LAB та її ціна

Найчастіше, якщо у жінки не настає вагітність, на обстеження відправляється саме вона. Однак, в більшості випадків вже під час першого візиту до клініки лікар пропонує прийти на прийом разом з партнером і в першу чергу обстежити чоловіка. Один з перших і головних аналізів, який оцінює чоловічу фертильність — спермограма.

Навіщо здавати сперму на аналіз?

Спермограма у Києві у лабораторії ІГР ЛАБОт якості чоловічої сперми залежить ймовірність настання вагітності у жінки. Спермограма — це саме той вид лабораторної діагностики, який оцінює фертильність чоловіка, а також визначає різні патології органів сечостатевої системи. Спермограма здається не тільки при підозрі на безплідність, а й в інших випадках. Наприклад, у донорів сперми, в разі кріоконсервації насінної рідини, при обстеженні на предмет запальних і інфекційних патологій.

Під час аналізу лікар-лаборант визначає основні характеристики насінної рідини, в тому числі якість і кількість сперматозоїдів.

Якщо ви зіткнулися з проблемою безпліддя, поспішіть здати спермограмму у лабораторії ІГР ЛАБ. Ми гарантуємо максимально точні результати діагностики і швидке отримання результатів.

Як зібрати еякулят для аналізу?

Збір насінної рідини для дослідження повинен проводиться виключно шляхом мастурбації. Саме такий метод рекомендує ВООЗ. Отримання сперми шляхом перерваного статевого акту не допускається. Збір насінної рідини проводиться у стерильний контейнер.

Якщо ви хочете бути впевнені в точності результатів діагностики, рекомендуємо здати аналіз в лабораторії ІГР ЛАБ. У спеціально обладнаному приміщенні ви зможете зібрати матеріал для дослідження і тут же передати його на аналіз лікаря-лаборанта.

Скільки коштує спермограма у лабораторії ІГР ЛАБ?

Вартість аналізу у лабораторії у нас більш, ніж доступна. Ви можете отримати інформацію про ціни по телефону або на сайті клініки.

Просто порівняйте актуальні пропозиції інших лабораторій, щоб зрозуміти, що наш цінник один з найдоступніших по Києву.

Максимально точні результати діагностики забезпечує не тільки рівень кваліфікації лікарів-лаборантів і наявність спеціального обладнання для аналізу, а також попередня підготовка пацієнта, яка включає:

  1. утримання від статевих актів протягом 5-7 днів до аналізу;
  2. відмова від прийому алкогольних напоїв і сильнодіючих лікарських препаратів напередодні дослідження (якщо ви приймаєте будь-які медикаменти за призначенням лікаря, не забудьте попередити про це лаборанта);
  3. відмова від будь-яких теплових процедур — відвідування лазні або сауни, гарячої ванни і т.п.

Спермограма не є єдиним і 100% точним аналізом, який дозволяє визначити причини безпліддя. Для діагностики чоловічого безпліддя потрібне комплексне обстеження, а також повторна здача спермограми (через 1-2 місяці), якщо результати першого аналізу виявилися незадовільними.

Де здати спермограму у Києві за найкращою ціною?

Спермограма — популярний і поширений тип аналізу, який проводять більшість лабораторій і медичних центрів Києва. Лабораторія ІГР ЛАБ запрошує чоловіків, яким рекомендується даний вид дослідження, здати спермограмму у Києві у igr-lab.com.ua в будь-який зручний час.

Ми пропонуємо:

  • індивідуальний уважний підхід до кожного пацієнта;
  • доступний цінник на лабораторну діагностику і медичні послуги;
  • можливість пройти консультацію андролога для розшифровки результатів спермограми;
  • повну конфіденційність;
  • максимально комфортні умови перебування у клініці;
  • можливість пройти повну діагностику чоловічого здоров’я в умовах одного медичного центру.

У нас працюють досвідчені лікарі-лаборанти. У процесі аналізу використовується найновітніше устаткування і імпортні витратні матеріали. Аналізи виконуються відповідно до норм і правил, протоколів, схвалених у країнах Європи.

Залишилися питання? Телефонуйте нам наразі. Наші консультанти докладніше зможуть розповісти про переваги лабораторної діагностики у ІГР ЛАБ і в разі необхідності запишуть на консультацію до лікаря.