Як обрати натяжну стелю

Натяжні стелі — це не просто стильне дизайнерське рішення, це ще й вирішення багатьох проблем, пов’язаних саме з цим етапом ремонтних робіт. За натяжною стелею можливо сховати певні недоліки стелі, встановлюються вони легко та і коштують припустимо. Але варто перед вибором стилі ознайомитись з певним переліком порад, а також звернути увагу на ряд моментів, які допоможуть вам вибрати дійсно якісний продукт. Звісно, в першу чергу варто звернути увагу саме на виробника. Найпопулярнішою компанією в Україні вже багато років є компанія elit steli, яка вже давно зарекомендувала себе на ринку. Виробник вирізняється якістю продукту та його доступністю. А компанія здійснює дійсно гідні послуги щодо встановлення та інших монтажних робіт.

Варто зазначити, що натяжні стелі актуальні не лише для житлових будинків та квартир, вони також чудово доповнюють інтер’єр офісу, торгових центрів та навіть складських приміщень. Окрім того, різноманіття фактур та кольорів допоможе вам обрати найвдаліший варіант. Щодо квартири чи будинку, натяжні стелі також дуже універсальні та підійдуть як для гостьової кімнати, так і для спальні, кухні чи навіть ванної кімнати. Тому варто зрозуміти де будуть встановлені стелі, щоб перейти до вибору матеріалу. Конкурують найчастіше між собою матові, глянцеві та сатинові натяжні стелі. В цих усіх варіантах є свої плюси. Класичними вважаються матові натяжні стелі.

Матові стелі підійдуть для спокійного інтер’єру в класичних тонах, а от глянцеві підкреслять стиль і будуть певною його родзинкою. Окрім того, глянцеві полотна можуть візуально збільшувати простір, тому для занадто «сонячних» кімнат вони будуть не зовсім вдалим рішенням. Але варто не забувати, що натяжні стелі — це ще й простір для вашої фантазії, тому ви можете надати перевагу саме оригінальним дизайнам — дворівневим натяжним стелям або стелям з підсвіткою. Для ексклюзивності ви також можете обрати стелю з оригінальним фотодруком.

Одним словом, натяжні стелі дозволять вам здійснити і втілити найзаповітніші інтер’єрні рішення. Це як витвір мистецтва, тільки не за всі кошти світу, адже натяжні стелі це практичне і недороге рішення. Дворівневі стелі можуть також бути з різними вирізами у вигляді тварин, рослин, пташок чи просто різних візерунків. Тут все залежить лише від вас та вашої фантазії. Тому якщо обираєте стелі, можете сміливо йти до каталогу, а якщо виникнуть запитання менеджери компанії проконсультують вас та допоможуть з вибором!