Як обрати біржу для торгівлі криптовалютою

Для того, щоб досягти певних успіхів в цій сфері, першим кроком для кожного буде вибір біржі для торгівлі криптовалютою. Однією з найпопулярніших бірж була і скоріш за все ще довго буде біржа bybit. Відносно біржа молода, вона була створена ще в 2018 році. Проте, за такий здавалось би невеликий термін, біржа отримала популярність та попит, так як пропонує користувачам безстрокові контракти та вигідні умови. Плюс ще одна перевага — це швидке виконання операцій, що відповідно значно полегшує роботу.

Якість та практичність платформи обумовлена в першу чергу тим, що створювалась біржа спеціалістами у світі блокчейну. Біржа дуже проста в використанні, адже для того, щоб почати працювати тут, вам необхідно лише зареєструватись в особистому кабінеті і таким чином створити свій особистий обліковий запис на платформі. Також при реєстрації система запропонує вам на вибір п’ят мов, на яких будуть вестись ваш обліковий запис. Форма реєстрації знаходиться на головній сторінці, тому у вас не повинно виникнути труднощів з її пошуками. Крім того, створити новий акаунт ви можете за допомогою пошти або номеру телефону.

Bybit пропонує багато переваг своїм користувачам, проте основний пріоритет — це, безперечно, безпека всіх операцій, а також надійність даних. Ви можете захистити свій обліковий запис не лише паролем, але й увімкнути в налаштуваннях двофакторну автентифікацію. Щодо можливості виводити кошти, то у користувачів цієї біржі буде така можливість три рази на день. Погодьтесь, це дуже зручно, коли немає ніяких лімітів та обмежень. Варто зауважити, що більшість конкурентів пропонують виводити кошти лише 1 раз на день і ще й зазначений час.

Щоб внести свій депозит вам необхідно перейти в свій профіль і знайти розділ з вашими активами, потім вам система запропонує обрати валюту, після чого ви зможете натиснути кнопку «Депозит» та поповнити свій рахунок. Зарахування коштів, а також їх вивід відбувається максимально швидко та комфортно. Проте це ще далеко не всі можливості біржі. Користувачам тут також доступний фіатний обмін, маржинальна та спотова торгівля, а також інші можливості та послуги. І до всього того ви також можете завантажити мобільний додаток та мати біржу в своєму смартфоні, відповідно ви зможете таким чином працювати де завгодно і скільки завгодно. Це дозволить вам залишатись в постійному русі, не обмежувати себе в інших справах та пересуваннях, але при тому бути завжди в курсі подій і тримати руку на пульсі фінансового криптосвіту.