Як обрати осушувачі повітря кімнатні

Перед тим, як вибрати осушувачі повітря, треба зрозуміти який саме тип вам треба обрати — побутовий чи промисловий. Якщо шукаєте осушувачі повітря кімнатні , то звичайне треба обирати серед побутових приладів. Це найбільш популярне кліматичне обладнання, яке дозволяє регулювати температуру та вологість повітря, очищає його та підвищує рівень комфорту. Погодьтесь, повітря, яким ми дихаємо вдома, має бути свіжим та чистим. І у цьому краще справляється саме побутовий осушувач повітря. Випадків, коли без допомоги побутового осушувача повітря неможливо впоратись, насправді безліч. Це незамінна та дуже корисна річ в побуту.

Де використовувати побутовий осушувач повітря

Побутовий осушувач повітря можна використовувати тоді, коли, наприклад, необхідно висушити квартиру при переїзді або забрати вогкість в ванній кімнаті та в кімнатах, де відбувається прання. Використання осушувача повітря в побутових межах дозволяє запобігти утворенню плісняви на стінах. Це питання найбільш актуальне в той період, коли не працює опалення. Якщо у вас йде ремонт, осушувач повітря допоможе висушити стіни після обклеювання шпалерами. Також осушувач може забрати небажану вологість на кухні, у гардеробній чи на лоджії. Ця небажана вогкість може виникати при недостатній вентиляції приміщення. Крім цього, побутовий осушувач повітря можна використовувати для покращення стану гаражів чи підвалів.

Застосування промислових приладів

Але, варто зазначити, що не менш важливою функцією побутових приладів можна сміливо вважати функцію HEPA-фільтрації повітря, яка очищає 99% забруднень та дозволяє вам та вашій родині дихати вільно. Промислові осушувачі повітря osushiteli.ua/uk/promyshlennye є не менш популярними.Їх здебільшого використовують на підприємствах та на виробничих приміщеннях. Ви лише уявіть, у яких комерційних сферах може бути застосований промисловий осушувач повітря. Мова йде про ті сфери, де дуже важливо виконувати вимоги рівня вологості повітря. Високі вимоги щодо рівня вологості можуть бути в харчовій, хімічній, фармацевтичній, автомобільній, електротехнічній промисловості.

Також промислові осушувачі часто використовують на переробці дерева, пластмас і паперу, на будівництвах, на кораблях. Властивості та особливості промислових осушувачів безумовно різні. І всі вони будуть підбиратися виключно до типу приміщення та до відповідних вимог. Також ви можете обрати мобільні та стаціонарні промислові осушувачі повітря. Стаціонарні доцільно використовувати на підприємствах, складських приміщеннях та фабриках, а от мобільні агрегати на будівництві, а також для роботи МНС, наприклад.